Specificaties

Wij werken met drie uitgangspunten, namelijk duurzaamheid, innovatie en efficiëntie. Deze principes zijn terug te vinden in onze unieke bouwmethode en al onze producten.

SIP

Technische ruimte

Aansluitingen

Buitenbekleding

Bouwbesluit

Fundering

Conceptunits specificaties

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Waar produceert Conceptunits?

Conceptunits produceert de woonstudio’s volledig in eigen beheer, op eigen productielocatie in Etten-Leur. Je kunt deze locatie ook bezoeken door een afspraak in te plannen.


Waar kan ik Conceptunits bezoeken? (Showroom of dealers)

Je kan een afspraak inplannen om een bezoek te brengen aan onze showroom en productielocatie in Etten-Leur. Je kan ook een afspraak maken bij een van onze verkooppunten. Klik hier om de verkooppunten te bekijken.


Hoeveel kost een woonstudio? 

Hoewel we begrijpen dat je graag van tevoren wilt weten wat je kunt verwachten, is dat lastig te zeggen omdat er veel dingen zijn die hier invloed op hebben. Wat we wel zeker weten, is dat we jou kunnen helpen. Ons aanbod omvat zowel het lagere, middelste als hogere segment, met als doel zo veel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn.


Wat is een woonstudio precies? 

Een woonstudio is een compacte woning die ontworpen is om alles te bieden wat een persoon nodig heeft om comfortabel te wonen. Woonstudio's zijn vaak kleiner dan traditionele appartementen en zijn zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare huisvesting. Ze zijn efficiënt ingericht en kunnen een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, gemakkelijk te onderhouden woonruimte.


Kunnen de woonstudio’s van Conceptunits aan het bouwbesluit voldoen?

Standaard voldoen alle woonstudio’s van Conceptunits aan de basisbeginselen van het volledige Nederlandse bouwbesluit. Wij hanteren de volgende isolatiewaarden: vloer 7.07 m2K/W, buitenwanden 4.79 m2K/W, dak 7.07 m2K/W. Ook voldoen al onze woonstudio’s aan de oppervlaktes die betrekking hebben op het volledige Nederlandse bouwbesluit. Ook kunnen wij onze woonstudio’s met een BENG rapport leveren, hiermee voldoet jouw woonstudio helemaal aan het volledige Nederlandse bouwbesluit en ben je klaar voor de toekomst!


Plan nu jouw afspraak in

Maak via de onderstaande knop een afspraak met een van onze experts.