Over ons

Conceptunits is een brand van Eco-Housing dat duurzaamheid en kwaliteit omarmt. Met onze eigen productielocatie in Etten-Leur, Nederland streven we ernaar om hoogwaardige producten te creëren. Dit doen we door middel van onze unieke bouwmethode, waarmee we snelheid en kwaliteit kunnen garanderen en dat met een minimale CO₂-footprint.

Missie 

Iedereen kunnen voorzien van een woning die bij hun past. Dit op een duurzame manier 

“Conceptunits, waar kwaliteit 
en duurzaamheid samenkomen.”

Ons verhaal

Conceptunits is opgericht door Anne en Stijn, vader en zoon. Anne komt oorsprongkelijk vanuit de wereld van vastgoed en projectontwikkeling. Hieruit merkten wij dat er steeds meer vraag is aan andere woonvormen, alleen hier nog niet de juiste vormen van in de markt waren. Zodoende hebben wij een periode van 11 maanden gespendeerd aan het ontwikkelen van een unieke woonvorm met de basisbeginselen van het volledige Nederlandse bouwbesluit als uitgangspunt. Dit hebben we vervolgens omgezet in unieke, maar vooral een duurzame, efficiënte en innovatieve bouwmethode.

A. Goes

Anne Goes

085 208 89 47
a.goes@conceptunits.nl

Altijd een expert in de buurt

Wij werken samen met verkooppunten door heel Nederland en België om jou de best mogelijke service te bieden. Zo heb je altijd te maken met een vertrouwde partij met veel ervaring in de markt.

Bekijk hier de verkooppunten.

favicon

Nieuws en actualiteit

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen?

Onze partners

Bij Conceptunits vinden wij de kwaliteit van onze producten en de service naar jou heel belangrijk. Om dit te kunnen waarborgen werken wij met een selecte groep van prefered partners. Deze prefered partners hebben ieder op hun vakgebied kennis van het product om jou te adviseren in de mogelijkheden.

Meer informatie ontvangen?

Vul via de onderstaande knop uw gegevens in en u ontvangt van ons aanvullende informatie