IMG 0806 IMG 0806

Noodwoning

Wij leveren luxe en moderne noodwoningen al vanaf €24.950,-


  • Altijd meerdere modellen op voorraad
  • Onderhoudsarm
  • Moderne inrichting en uiterlijk
  • Gemakkelijk verplaatsbaar

1

Prijsindicatie aanvragen

2

Binnen 24 uur een telefonisch gesprek met een specialist 

3

Passend vervolg aan de hand van uw situatie

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Kant-en-klaar geleverde noodwoning

Door verbouwing, brand of onvoorziene omstandigheden op zoek naar een huurwoning of noodoplossing? Bij Conceptunits maken we prachtige woonunits, die kant-en -klaar geleverd worden en van alle gemakken zijn voorzien. Zoals een fijne keuken, een lichte woonkamer, een badkamer met douche en toilet, climate control en iedere optie die u daar nog aan toe wilt voegen! 

Zo kunt u tijdens een verbouwing bijvoorbeeld gemakkelijk en comfortabel in uw eigen achtertuin blijven wonen. Lekker dicht bij uw project, in uw vertrouwde omgeving en zonder op zoek te hoeven gaan naar een dure huurwoning!

Smarthome vijver
Model 2023 1536x963
Arbeidsmigranten woningen 1 scaled
6ed62151 11de 426a 9923 58f77f4a6777
2b1d2093 c95d 4482 9e98 c803958c1620

Noodwoning kopen bij Conceptunits

Een noodwoning kopen is natuurlijk niet iets wat je dagelijks doet. Bij Conceptunits vinden we het daarom belangrijk dat je de kwaliteit en service krijgt die jij verwacht. Alle noodwoningen worden op maat gemaakt en snel geleverd en geplaatst. Daarnaast zijn alle noodwoningen mobiel en dus makkelijk verplaatsbaar.

Zo heb je de flexibiliteit hebt om de woning te verplaatsen wanneer je maar wilt. Conceptunits zorgt ervoor dat je in deze uitdagende tijden toch een veilige en comfortabele plek hebt om te wonen. Onze experts staan altijd voor je klaar om je te begeleiden en adviseren bij jouw kopen van jouw noodwoning.

 

HDR 1 1536x1024
HDR 3 1536x1024
HDR Badkamer 1 1536x1024
HDR Toilet 1
HDR Rechterkamer 1 1536x1024

Direct leverbaar

Wij ontwerpen al onze noodwoningen samen met u. Daarom past een (gebruikte) noodwoning altijd in uw tuin of op het beoogde terrein én past u bovendien met uw huishouden ook altijd gemakkelijk in de noodwoning. Onze noodwoningen zijn in slechts een paar weken bij u geleverd. 

Voor gemeenten leveren wij ook noodwoningen en woonunits als tijdelijke of permanente oplossing voor woningtekort voor bijvoorbeeld studentenzorgwoningen of vluchtelingen.

6ed62151 11de 426a 9923 58f77f4a6777
AU 13m
Top luchtfoto nr. 4 2048x1150

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Waar produceert Conceptunits?

Conceptunits produceert de woonstudio’s volledig in eigen beheer, op eigen productielocatie in Etten-Leur. Je kunt deze locatie ook bezoeken door een afspraak in te plannen.


Waar kan ik Conceptunits bezoeken? (Showroom of dealers)

Je kan een afspraak inplannen om een bezoek te brengen aan onze showroom en productielocatie in Etten-Leur. Je kan ook een afspraak maken bij een van onze verkooppunten. Klik hier om de verkooppunten te bekijken.


Zijn de woningen gemakkelijk verplaatsbaar?

Jazeker, ze zijn mobiel! Dit betekent dat je ze kunt verplaatsen wanneer dat nodig is. 


Zijn de woningen goed geïsoleerd?

We kunnen de woningen voor arbeidsmigranten volgens de isolatiewaarden van het volledige als het tijdelijke bouwbesluit leveren.


Kunnen de woningen van Conceptunits aan het bouwbesluit voldoen?

Standaard voldoen alle woonstudio’s van Conceptunits aan de basisbeginselen van het volledige Nederlandse bouwbesluit. Wij hanteren de volgende isolatiewaarden: vloer 7.07 m2K/W, buitenwanden 4.79 m2K/W, dak 7.07 m2K/W. Ook voldoen al onze woonstudio’s aan de oppervlaktes die betrekking hebben op het volledige Nederlandse bouwbesluit. Ook kunnen wij onze woonstudio’s met een BENG rapport leveren, hiermee voldoet jouw woonstudio helemaal aan het volledige Nederlandse bouwbesluit en ben je klaar voor de toekomst!


Meer informatie ontvangen?

Vul via de onderstaande knop uw gegevens in en u ontvangt van ons aanvullende informatie