AU 13m AU 13m

Wij leveren luxe en moderne woonunits voor tijdelijke huisvesting. Een tijdelijke woonunit heb je al vanaf € 29.999.-

  • Luxe & moderne uitstraling
  • Op maat te maken
  • Onderhoudsarm
  • Keuze uit permanent of tijdelijk bouwbesluit
  • Altijd meerdere modellen op voorraad

1

Prijsindicatie aanvragen

2

Binnen 24 uur een telefonisch gesprek met een specialist 

3

Passend vervolg aan de hand van uw situatie

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Kant en klare woonunits

Kant en klare woonunits zijn een gewilde en makkelijke oplossing voor veel verschillende vormen van woonruimte gebrek. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke huisvesting voor personeel, expats of familieleden. Onze kant en klare woonunits zijn zowel uit voorraad te koop als naar wens te personaliseren voor uw optimale woongenot, of dat van uw gasten.

Onze kant en klare woonunits worden turn key geleverd, uw hoeft dus enkel de afvoer, het water en de stroom aan de buitenkant van de unit aan te sluiten en kunt dan direct gebruik maken van uw tijdelijke huisvesting.

2b1d2093 c95d 4482 9e98 c803958c1620
Arbeidsmigranten woningen 1 scaled
Model 2023 1536x963
6ed62151 11de 426a 9923 58f77f4a6777
13x3 lv

Tijdelijke woonunit kopen

Kant en klare woonunits zijn ontworpen om direct in gebruik te worden genomen. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten op de bouw of verbouwing van een traditioneel huis. U kunt snel en gemakkelijk verhuizen naar uw nieuwe woonunit en direct genieten van uw nieuwe woonruimte.

De woonunits zijn modulair en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een extra slaapkamer, een kantoorruimte of een opslagruimte nodig heeft, woonunits kunnen eenvoudig worden aangepast en uitgebreid. U kunt uw woonruimte aanpassen aan uw veranderende levensstijl of zakelijke behoeften.

HDR 1 1536x1024
HDR 3 1536x1024
HDR Badkamer 1 1536x1024
HDR Toilet 1
HDR Rechterkamer 1 1536x1024

Tijdelijke huisvesting units 

Op zoek naar een tijdelijke en snelle huisvestingsoplossing? Dan zijn de kant en klare units van Conceptunits zeker iets voor jou. Bijvoorbeeld tijdens een verhuizing of verbouwing, wanneer je tijdelijk niet in je huis kan, is een tijdelijke woonunit de perfecte oplossing. 

De kant en klare woonunits staan al klaar en kunnen hierdoor snel geleverd worden. Zo hoeft u niet lang te wachten om weer fijn te kunnen wonen.

Bij Conceptunits begrijpen we dat iedereen andere wensen en behoeftes heeft. Onze kant en klare units zijn daarom makkelijk uitbreidbaar of verkleinbaar. Zo zorgen we dat onze units altijd aansluiten bij jouw wensen.

6ed62151 11de 426a 9923 58f77f4a6777
File8
Top luchtfoto nr. 4 2048x1150

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Waar produceert Conceptunits?

Conceptunits produceert de woonstudio’s volledig in eigen beheer, op eigen productielocatie in Etten-Leur. Je kunt deze locatie ook bezoeken door een afspraak in te plannen.


Waar kan ik Conceptunits bezoeken? (Showroom of dealers)

Je kan een afspraak inplannen om een bezoek te brengen aan onze showroom en productielocatie in Etten-Leur. Je kan ook een afspraak maken bij een van onze verkooppunten. Klik hier om de verkooppunten te bekijken.


Zijn de woningen gemakkelijk verplaatsbaar?

Jazeker, ze zijn mobiel! Dit betekent dat je ze kunt verplaatsen wanneer dat nodig is. 


Zijn de woningen goed geïsoleerd?

We kunnen de woningen voor arbeidsmigranten volgens de isolatiewaarden van het volledige als het tijdelijke bouwbesluit leveren.


Kunnen de woningen van Conceptunits aan het bouwbesluit voldoen?

Standaard voldoen alle woonstudio’s van Conceptunits aan de basisbeginselen van het volledige Nederlandse bouwbesluit. Wij hanteren de volgende isolatiewaarden: vloer 7.07 m2K/W, buitenwanden 4.79 m2K/W, dak 7.07 m2K/W. Ook voldoen al onze woonstudio’s aan de oppervlaktes die betrekking hebben op het volledige Nederlandse bouwbesluit. Ook kunnen wij onze woonstudio’s met een BENG rapport leveren, hiermee voldoet jouw woonstudio helemaal aan het volledige Nederlandse bouwbesluit en ben je klaar voor de toekomst!


Meer informatie ontvangen?

Vul via de onderstaande knop uw gegevens in en u ontvangt van ons aanvullende informatie