Aanbod

Kom langs en stel met ons de perfecte woonstudio samen. Onze experts begeleiden jou graag bij het kiezen van de opties die bij jouw stijl en behoeften passen 

  • Comfortabel wonen
  • Ontzorgt qua vergunningen etc.
  • Onderhoudsarme materialen, besparen jou wekelijks meerdere uren
  • 100% voordeliger dan regulier wonen
  • 4 tot 10  weken van bestelling tot realisatie

1

Plan je afspraak in

2

Vind wat bij jou past

3

Genieten van je nieuwe woonstudio

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Placeholder

Lorem ipsum dolor sit amet

Mogelijkheden 
in buitenbekleding

Kies de buitenbekldeing die bij jou past. Van 100% gerecycled kunsstof tot hout, alles is mogelijk. 

Mogelijkheden 
in keukens

Of je nu verlangt naar een ruime woonkeuken of een bescheiden pantry, we kunnen de keuken aanpassen in diverse configuraties en stijlen, inclusief kleuren, kasten, en werkbladen, om aan jouw specifieke wensen te voldoen.

Mogelijkheden in vloeren

2834
2838
2847
2838
2946
2834

Dit alles is slechts een greep uit ons assortiment. We bieden buitenbekleding, keukens en vloeren voor ieder budget en in elke gewenste stijl! En bovendien altijd voorzien persoonlijke begeleiding van onze experts.

Woonstudio’s in alle gewenste stijlen

Voor de echte techneuten onder ons

Wij werken duurzaam, efficiënt en innovatief. Benieuwd hoe?

301

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Bekijk hier alle veelgestelde vragen.

Waar produceert Conceptunits?

Conceptunits produceert de woonstudio’s volledig in eigen beheer, op eigen productielocatie in Etten-Leur. Je kunt deze locatie ook bezoeken door een afspraak in te plannen.


Waar kan ik Conceptunits bezoeken? (Showroom of dealers)

Je kan een afspraak inplannen om een bezoek te brengen aan onze showroom en productielocatie in Etten-Leur. Je kan ook een afspraak maken bij een van onze verkooppunten. Klik hier om de verkooppunten te bekijken.


Hoeveel kost een woonstudio? 

Hoewel we begrijpen dat je graag van tevoren wilt weten wat je kunt verwachten, is dat lastig te zeggen omdat er veel dingen zijn die hier invloed op hebben. Wat we wel zeker weten, is dat we jou kunnen helpen. Ons aanbod omvat zowel het lagere, middelste als hogere segment, met als doel zo veel mogelijk mensen van dienst te kunnen zijn.


Wat is een woonstudio precies? 

Een woonstudio is een compacte woning die ontworpen is om alles te bieden wat een persoon nodig heeft om comfortabel te wonen. Woonstudio's zijn vaak kleiner dan traditionele appartementen en zijn zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare huisvesting. Ze zijn efficiënt ingericht en kunnen een aantrekkelijke optie zijn voor mensen die op zoek zijn naar een compacte, gemakkelijk te onderhouden woonruimte.


Kunnen de woonstudio’s van Conceptunits aan het bouwbesluit voldoen?

Standaard voldoen alle woonstudio’s van Conceptunits aan de basisbeginselen van het volledige Nederlandse bouwbesluit. Wij hanteren de volgende isolatiewaarden: vloer 7.07 m2K/W, buitenwanden 4.79 m2K/W, dak 7.07 m2K/W. Ook voldoen al onze woonstudio’s aan de oppervlaktes die betrekking hebben op het volledige Nederlandse bouwbesluit. Ook kunnen wij onze woonstudio’s met een BENG rapport leveren, hiermee voldoet jouw woonstudio helemaal aan het volledige Nederlandse bouwbesluit en ben je klaar voor de toekomst!


Plan nu jouw afspraak in

Maak via de onderstaande knop een afspraak met een van onze experts.